haip..haip...si cantik dan si ensem...selamat datang ke belog saye yg xcantek ni..nama saya norshafira binti lokeman..da 22 tahun laa..hikhik..sila singgah lagi lain kali ye !!kalau tak suka lagu yang terpasang sila pilih sendiri di playlist okey??jangan lupa kasi komen jugak..kalau murah hati tuh..rajin2 lar jadi follower okey..semoga anda akan sentiasa diberkati Allah S.w.t..aminnn...remember this!!! everything gonna be okay just perfect!!..what ever you do..just back to Quran..and dont forget to give your smile to everyone..one..two..three..cheeeezzz..:)

Sunday, 27 July 2014

this is HARI RAYA ...

ASSALAMUALAIKUM .....

long time no see haaa ... ok , malam ni malam rayaaaaa ... hooyeayyyy !!! selamat hari raya , maaf zahir batin semua .. Lama bebenor tak update kat blog ni .. masalah yang utama , biasalah , penyakit M . ok , alang-alang dah buka laptop , dan mata pun terlebih segar malam ni , so , rajin lah sikit nak main taip-taip ni .Esok 1 SYAWAL 1435 ..  ade masa 3 bulan lagi ..wohaaaaaa ........ tak tahu laa pe yang aku rasa , takut , happy .. dulu , aku tak pernah yakin dengan perasaan aku . aku cuma fikir satu , aku nak tumjuk aku happy depan EX  aku .. tapi alhamdulillah , cinta tu hadir tanpa aku paksa . Dan aku harap , cinta ni lah jodoh yang terbaik buat aku . mungkin aku bukan yang sempurna , tapi dia lah yang menjadikan aku sempurna . terlalu banyak kasih dan sayang yang dia curahkan kepada aku .. sampai aku rasa , sangat bertuah , jatuh cinta pada lelaki seperti dia . 1 MUHARAM 1436 . INSYAALLAH .. kita akan menjadi kekasih halal untuk dunia akhirat .. I LOVE YOU , SAYANG ....

post yang jiwang sikit malam-malam raye ... hahahahaha...

~adiossss ...

SELAMAT HARI RAYA
              &
MAAF ZAHIR BATIN