haip..haip...si cantik dan si ensem...selamat datang ke belog saye yg xcantek ni..nama saya norshafira binti lokeman..da 22 tahun laa..hikhik..sila singgah lagi lain kali ye !!kalau tak suka lagu yang terpasang sila pilih sendiri di playlist okey??jangan lupa kasi komen jugak..kalau murah hati tuh..rajin2 lar jadi follower okey..semoga anda akan sentiasa diberkati Allah S.w.t..aminnn...remember this!!! everything gonna be okay just perfect!!..what ever you do..just back to Quran..and dont forget to give your smile to everyone..one..two..three..cheeeezzz..:)

Sunday, 22 April 2012

aku vs IT ...

haip reader syg....

eh..lupe plak bagi salam..assalamualaikum semua...apa khabar?(err...skema ko mak)
aku sbnr nyer xde pe pom nk post tapi saje nak menunjuk yg aku da maju skirg...aiseymen...bangga lak ase..haha...ok...mule aku nak perkenalkan kat korg VIBER ...*mesti korang da lama tau kan?..huhu..

haaaa...ni lar viber...aku suke gune bnde alah ni..sbb jimat kredit...korg nmpk x...kat atas tuh tulis..FREE CALL...haha...i likee nyah..

then aku diajar lak gune WHATS'UP..
same jer dgn viber td tapi yang ni boley buat smiley cantikk..tu aje..:)

lastly....yg ni aku plg suke...name die LINE sbb aku boley mcm2 gadget an sticker yg comel...alaaa..yg arnab kat bwh tu...comel kn???*tlg jgnmenyampah dgn sy...huhu

korang jgn takut plak tgk gmbr pelik jadi background aku..haha..opps..sorry syg


 okay..sekian sahaja dari saya hari ini..terima kasih...selamat mencuba...adiossss...muaxx..

Sunday, 15 April 2012

realiti kehidupan....

assalamualaikum semua....
 aishh..rajin plak nak mengupdate blog ni..hihi..okey..kali ni aku nak kongsi lar..pengalaman hidup aku sepanjang aku praktikal kat sini...ye lar..selama ini..aku xde lar terdedah sangat dengan alam pekerjaan ni...hurmm..aku sebenarnya penat dengan telatah org disekeliling aku...mcm2 ragam ade...kdg2 aku sendiri xtau ape aku buat..ye lar...duduk kat sini kene jage hati semua org..kdg2 aku terpikir jugak..mmg perlu ke jadi talam due muka or hipokrit la senang katekan...aku tgk kebanyakkan org kat sini semua macam tuh..aiisshhh...pening aku kdg2...sebab aku yang duduk tengah2...tapi disebalik tu semua..aku tau dorang semua baik ..tapi yelah..masing2 nak cari makan..dan aku pom kene pandai la sesuaikan dirimcm org ganung kabo.."pandai2 lah mu nak hidupp.." ke guane??

then...aku tgh tunggu keputusan SPA..kali da  kali aku dpt interview...aku harap kali ni..rezeki aku murah...aku sebenarnyer..da xde semangat lgsg nak pegi dungun tuh...a.k.a PSMZA...argghh...seriusly aku mmg benciii nak balik poli tuh...tapi klu xde rezeki aku..terpkse lar..aku pegi jgk kn...hurmm...nasib lar...


lastly...my big planning lar for this year...im getting married..ceewaahhh...iye2 jer kan..tapi insyaallah klu jodoh aku sampai awl kan..ak mmg terima sgt2 haha *aku mmg gatal :P
tapi dlm mase tu aku takut jgk..ye la..tanggung jawab tu besar sgt2..bukan senang nak jadi isteri org ni..lebih2 lagi mak orang *errr...mak org??seriusly...aku jd mak org??haha..mmg lk kn...mesti anak aku pom gelak sbb dpt mak cm aku...hehe

k lar..aku nak pegi lunch dulu..bubye...mmuahh

MUKA BARU SUDA..

assalamualaikum semua...
lame giler aku xupdate belog kn...bz sgt2 skrg..xde mase nk mengadap seme ni..dan skrg bile da mengadap..byk bnde plak nk tukar..see...belog aku da jadi muka baru...hehehe..tapi still xcntik cm belog org2 lain..tapi..aku xkisah...janji ni aku buat dgn usaha aku sendiri..yeayy..clap for myself...:)
hurm...pejam celik..pejam celik da 6bulan mase berlalu..kjap je kan??aku pom da nk habis praktikal..nanti p balik poli plak..hurmmm...boosaaaannn......aku xnk balik poli...huhu...
k lar...tetibe xde mood nk mebelogkan diri...bubye...