haip..haip...si cantik dan si ensem...selamat datang ke belog saye yg xcantek ni..nama saya norshafira binti lokeman..da 22 tahun laa..hikhik..sila singgah lagi lain kali ye !!kalau tak suka lagu yang terpasang sila pilih sendiri di playlist okey??jangan lupa kasi komen jugak..kalau murah hati tuh..rajin2 lar jadi follower okey..semoga anda akan sentiasa diberkati Allah S.w.t..aminnn...remember this!!! everything gonna be okay just perfect!!..what ever you do..just back to Quran..and dont forget to give your smile to everyone..one..two..three..cheeeezzz..:)

Monday, 18 February 2013

saat terakhir...

assalamualaikum...
 hai korang2 yang membace..xtau la ade ke dok... sblum tu..title post diatas tidak ade kene mengena dengan post aku kali ni.. tajuk itu diberikan berdasarkan lagu yang aku tgh dgr skrg..haha.. ermm.. ape la aku nak mengarut kali ni..lame x berbeloggggg.. sbb buzy laa.... (konon buzy la sgt..ckp je la malasss..haha)
sebenarnyer aku baru jer bazirkan air mata spnjg pagi nih..haha...kenapa?? biarla aku yang tau..mls nk pnjg kan.. sbb aku jgk yg slh..xpsl2 stalk fb die dan.. nmpk bnde yg meyakitkan hati...huwaaaaaaa..... xnk menangis lagii..ok stop!!! ( doh la ujan renyai2...huhu..) aku kena lupakan la semua yg terjadi..life must go on...oooo..yeahhhh...hurmmmm.. mengeluh lagi...walopom tahu xbaik mengeluh...ntah lah...aku xtau nk go on mcm mne sebenarnyer... semua org ckp..lupakan la..mula kan hidup baru..mudah kan?what theee....haisshhh.. susah la.. contoh nyer mcm ni la, ko jatuh basikal, then ade org dtg,,nshat then bg kate2 semngat mcm , tabah ye dik,nk buat mcm mne dah jatuh kn.. atau igt tuhan byk2 dik, mungkin adik jatuh basikal hri sbb nak dpt eskrem esok.. tahik la!! ya..aku fhmm..semua org nk legakan aku dgn ckp mcm tu.. tapi..xde sorg pom ckp.. nah..amik mikrofon ni..jerit kuat2.. ( errrr... perlu ke mikrofon tersebut?? ) nampak x? kdg2 bile aku tension or down.. aku xnk org ckp lemah gemalai dgn aku..dan so what ever nasihat yg baik2.. mungkin org pikir aku xhargai pe org buat utk aku.. tapi dgn semua bnde tu buat aku rse makin teruk..sbb bagi aku semua tu  tidakk dpt nk ubh ape2 pom..aku ulang.. tidak dapat ubah. ya, memang menangis pom xdpt buat ape2.. tapi dgn setiap air mate tu la.. semua sakit tu akan mula hilang.. sbb tu kalu aku down..aku akan kol sape2 yg aku bleh dgr aku menangis.. tu la prngai aku... dan krn prngai ni la.. ramai xsuke aku..termasuk die.. damn!! ( menangis :(  ..haiisshh.. aku ni pom,..xpsl2 jer.. ok la.. idea hilang aaa.. see u then.,xoxo publish (haha..bajet lisa)