haip..haip...si cantik dan si ensem...selamat datang ke belog saye yg xcantek ni..nama saya norshafira binti lokeman..da 22 tahun laa..hikhik..sila singgah lagi lain kali ye !!kalau tak suka lagu yang terpasang sila pilih sendiri di playlist okey??jangan lupa kasi komen jugak..kalau murah hati tuh..rajin2 lar jadi follower okey..semoga anda akan sentiasa diberkati Allah S.w.t..aminnn...remember this!!! everything gonna be okay just perfect!!..what ever you do..just back to Quran..and dont forget to give your smile to everyone..one..two..three..cheeeezzz..:)

Friday, 20 January 2012

apepom xboley....

assalamualaikum...
haip reader....ok..sekarang aku kat tmpt kije..penat + pening...xcukup tido kot...arini...aku bersihkan ofis aku(sejak bile ntah jadi ofis aku)...penat tak terkata...hoho...mcm la penat boley berkata2...:)
aku ni...report xbuat lagi..aduyaii...cmne lar...aku nak buat report pom xde mase...(bermukabuku and berblog bley plak..kan..kan..)blik kije trus tido....penat...baru tau penat berkerja....huhu...jadi student pening..jadi pekerja penat..hurmm...nak duk saje2 xley ke?haha...papepom..ni lar dinamakan kehidupan kan....what u ask,u never will get it..but...u will have everything u want...:) peace yo!!

~shafira lokeman~

Thursday, 19 January 2012

Jangan menceritakan rahsia anda pada orang lain. Lagikan diri sendiri tak boleh simpan rahsia, inikan pula orang lain.
ustaz azhar idrus ...

Monday, 16 January 2012

saya ade kawan cantik...

hello reader..
hari ni saya cukup bertuah..sbb ade org cntik nk mintak link blog saya..hahaha..kan diyani cantik  ..haha...(aku tlg promote mu eh...t bagi upah ke aku deh...)

hidup semakin indah

assalamualaikum...
haip semua..:)
aku sekarang da ase lebih tenang...my ex and i da jadi kawan...ye la..da lame aku harap bnde ni terjadi...kredit to my shafiq....hehe..now,xde pe yang aku nak pikirkan...everything goona be ok,just perfect...7 hari lagi...aku nak jupe my shafiq..wah..xsabar ase...sebenarnyer..aku ade kije kat KL..so,amik kesempatan lar dating jugak..hihi....can't wait lar....huhu...:)
papepom...hope..everything will be fine...aku da xkisah orang nak cakap ape..janji aku kenal diri aku...dan..aku tau allah tu maha adil kan..just wait..:)

Friday, 13 January 2012

Your lover is the man who knows all about you and still likes you... 


~shafiralokeman~

Thursday, 12 January 2012

~7 hari mencintai ku ~

assalamualaikum >>
peace yo...hehe..aku cuti hari nih..and baru je khatam bace novel 7hari mencintaiku tu..perghh..leleh jugak aku...aku suka mia adriana tuh...walopom die jahat tapi...ape yang die buat tu betul...baru btol aku ase...xsemestinyer watak utama novel..mesti baik2,lembut...biarla yang xsempurna plak kan...bila bace novel ni...mesti nak jer dapat hubby macam watak2 hero tu..tapi bagi aku..aku dapat semua hero2 tuh hanya dlm diri seseorang..aku xperlukan lelaki sehemsem Hariz(ombak rindu),sebijak benz aliff(Aa+Bb),sesetia Adam(adam hawa),sekaya zafran(bicara hati)dan sesabar khuzairi(7hari mencintaiku)..tapi cukup lar muhamad shafiq wujud dlm hidup aku..sbb semua watak tu da ade dlm diri die :) just wanna say... i love u ♥ 
so..aku lagi untung kan...sbb aku dpt pakej..hehe...


fall in love..
shafiraLokeman